About us

Hallo allemaal
Mij naam is Charlene , ik kom uit Brazilië , uit een familie die al generaties in de keuken mee bezig zijn , mij vader is chef-kok geweest van zijn eigen restaurant in de provincie van São Paulo .
Al jaren wilde ik niet in de keuken staan als werk , maar het is zo ver gegaan dat deze vak mij uitgekozen heeft en ik kan hier niet meer van vluchten . Haha...
Deze kok/bak bloed heb ik ook en daarom ben ik nu bezig met het ontwerpen en maken van taarten en alles wat met feesten te maken heeft , dat vind ik geweldig !

Iets wat mij zo ver breng is de plezier van het zien dat mensen echt met plezier eten ... Dus , wanneer ik het zie dan ik krijg steeds meer zien om dat te blijven doen , gewoon plezier geven op een leuke manier !
Mij eerste cake heb ik gemaakt toen ik 9 jaar was en sinds dat ben ik niet meer gestopt , toen had ik al wat kook en baken boeken en daarna ging ik al   door onderzoeken tot nu toe .
Alles wat door mij gemaakt wordt komt door jaren ervaring , onderzoekingen en testen om zo goed mogelijk de beste , lekkerste en mooiste producten te kunnen leveren .
Ik wil graag hier in Nederland onze koken en delicatessen producten vol smaak toe brengen .

 Jullie moeten echt komen proeven !